Hörmann garázskapu

Több ezer termék készleten áll magyarországi raktárainkban. Népszerű színekben, több mint 20 féle szabványméretű termékünk most kedvezményes áron elérhető. Kapuinkra 10 év, meghajtásokra pedig 5 év garanciát vállalunk.

MIÉRT A HÖRMANN?

A VÁLASZ EGYÉRTELMŰ!

A Hörmann, a német kapu- és ajtógyártó, már 1935 óta működik. Több mint 20 millió gyártott és telepített kapuval rendelkezik. A kapukat világszerte több mint 90 országba szállítják, Alaszkától Ausztráliáig. Megfelel az EN 13241 szigorú európai biztonsági szabványnak, és automatizált gyárakban készülnek, 100%-os minőségellenőrzéssel. A Hörmann kapuk hosszú élettartamra tervezettek, 25 000 ciklusra vagy 20-25 éves működésre.

A Hörmann kapuk több évtizedes mérnöki munka eredményei. A tervezés során figyelembe vették a világ minden táján szerzett kapu működtetési tapasztalatokat. A megbízhatóság és tartósság számos részleten múlik. A kulcsfontosságú szempontok közé tartoznak: kapulap, kiegyensúlyozó rendszerek, sínvezetés és automatizálás.

TECHNIKAI RÉSZLETEK

A GARÁZSKAPUKRÓL

heat

HŐSZIGETELÉS

Szendvicspaneleink hőszigetelő funkcióval rendelkeznek, kifejezetten tervezve a zord éghajlati viszonyokra.

drag-handle

MEGFELELŐ VASTAGSÁG

A garázskapuk két különböző vastagságú panellel rendelkeznek - 42 és 67 mm, mindkét esetben tökéletes szilárdsággal!

temperature-sun

ELLENÁLLÓ ANYAG

A korrózióvédelem érdekében horganyzott acélt és többrétegű festést alkalmazunk, így az időjárás viszontagságai sem számítanak.

GARANCIA

10 év garanciát vállalunk a Hörmann szekcionált garázskapukra, valamint 5 évet a garázskapu meghajtásra.

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje díjmentes ajánlatunkat!