Bejárati ajtók

Klasszikustól a modernig!

Széles választékunkban nem csak hagyományos formák, hanem modern vonalvezetésű panelek (INOX betétek) valamint egyedi üvegezéssel, acél merevítéssel is rendelhető.

SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN

Milyen típusú bejárati ajtók között választhatunk?

Az alapvető különbségeket az alapanyagok kiválasztásakor ismerhetjük meg. A bejárati ajtók anyagtípusa lehet műanyag, fa, alumínium és acél is. Mind a négy típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, így a döntést főként az ajtó funkcionalitása és az egyéni igények befolyásolják.

  1. Minőség: Fontos, hogy a kiválasztott megoldás teljes egészében megfeleljen a nyugat-európai minőségi sztenderdeknek. Az építőipar területén ma már könnyen elérhető Magyarországon is.

  2. Élettartam: A minőség mellett másik kulcsfontosságú tényező az ajtó élettartama, azaz mennyi ideig képes megőrizni eredeti, működőképes állapotát.

  3. Biztonság: Bejárati ajtóknál kiemelten fontos a biztonság. Egy nem teljesen biztonságos megoldás végső soron sokkal többe kerülhet, mint maga az ajtó beszerelése.

  4. Ár/érték arány: Az építőiparban alacsony árak gyakran alacsony minőségű alapanyagokat vagy a szükséges szakértelem hiányát jelentik. A bejárati ajtóknál a szeretteink és értékeink biztonsága miatt kiemelt fontosságú. Fontos megtalálni azt az alternatívát, amely megfizethető áron kínál tökéletes, személyre szabott megoldást.

NÉZZÜK AZ ELŐNYÖKET

A műanyag bejárati ajtó előnyei

KÉNYELMES ÉS BIZTONSÁG

KIEMELT FONTOSSÁGÚ DOLGOK

Az ajtók különböző anyagokból készülhetnek, mint például fa, alumínium, acél, műanyag vagy üveg, és számos minta és szín közül választhatunk. Az egyedi ajtók előnye, hogy a pontos méretre, forma és stílusra szabhatóak, így megfelelnek az egyéni igényeknek és az adott helyiség jellegének.

Az ajtók gyártása során figyelembe vesszük a funkcionális követelményeket, mint például a biztonsági szintet, a zaj szigetelést és a hőszigetelést. Az ajtók beépítése során pedig a szakembereink gondoskodnak a helyes rögzítésről és beállításról, hogy az ajtók tökéletesen záródjanak és működjenek.

Az egyedi, prémium minőségű ajtók tervezése, gyártása és beépítése nem csak az otthonunk vagy munkahelyünk biztonsága és kényelme szempontjából fontos, hanem esztétikai szempontból is. Az ajtók kiválasztásával és személyre szabásával tovább fokozhatjuk az adott helyiség hangulatát és összhangját.

KATALÓGUSOK

TEKINTSE MEG KIEMELT PARTNERÜNK KATALÓGUSAIT

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje díjmentes ajánlatunkat!