Alumínium nyílászárók gyártása beépítése

Alumínium és műanyag ablak- és ajtórendszer gyártása mellett, kiváló minőségű profilok felhasználásával, személyre szabott igények alapján és egyedi méretekben.

BÍZZA RÁNK

KOMPLEXEN MEGOLDJUK!

Vállalkozásunk tevékenysége nem csupán az ablak- és ajtó gyártásra és kereskedelemre korlátozódik. Komplex szolgáltatást biztosítunk!  Ablakok, ajtók mellett a redőnyök, párkányok , egyedi kilincsek, garázskapuk is megrendelhetőek nálunk.

Dőljön hátra, álmodja meg  és mi garantáljuk a minőségi termékeket és munkavégzést. MInek stresszeljen a munkafolyamaton, ha egy jó könyvet is olvashatna helyette. Ha minket választ nálunk ezt megteheti.

A nyílászárók műszaki specifikációit figyelembe véve, többek között tájékoztatást adunk a méretezésről, nyílási irányról ezzel elősegítjük a belső tér megfelelő kihasználtságát is!

Kiemelt figyelmet fordítunk az ablakok és ajtók precíz beépítésére, mivel ez épp olyan fontos, mint magának a minőségi nyílászárónak a kiválasztása. Tanácsadással segítjük az ügyfél maximális kiszolgálását. Minden esetben egyedi, személyre szabott kedvezményeket biztosítunk.

BÍZZA RÁNK

TELJESKÖRŰ KIVITELEZÉS

A nyílászárók beépítése egyedi módon, igényeire szabva történik. A modern nyílászárók esetében már nincsenek szabvány méretek. Minden egyes darab egyedi, műszaki specifikációkat szem előtt tartva,  cégünk kifejezetten az Ön igényeire és az Ön otthonába vagy lakásába tervez és gyárt le, majd precízen beszerel.  

5 év garancia

Alumínium, valamint műanyag ablak,- és ajtórendszereinket magyarországi üzemünkben gyártjuk, 5 éves garancia vállalással.

KIVÁLÓ HŐSZIGETELÉS

Ha felújít vagy építkezik, és olyan nyílászárókra van szüksége, melyek kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, akkor bizalommal válasszon minket!

IDEÁLIS NYÍLÁSZÁRÓK

Egy építkezés mindig összetett folyamat. Szükség esetén, az építésszel konzultálva, az építkezéssel össze hangolva rendeljük meg, építjük be a megálmodott nyílászáróit.

PROFI SZAKEMBEREK

Tapasztalt, oklevéllel rendelkező szakemberek gondoskodnak a minőségi szerelésről, akár RAL beépítéssel vagy emelődaru segítségével.

A nyílászárók kategóriái

Ablakok

Bejárati ajtó

emelő- toló ajtó

erkélyajtó

Smoovio Slide

Ipari nyílászárók

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje díjmentes ajánlatunkat!