Beltéri ajtók

Az enteriőr tervezésében kulcsszerepe van a beltéri ajtónak, amely nem csupán térelválasztó szerepet tölt be, hanem a környezetbe beilleszkedve vagy éppen hangsúlyos bútorként funkcionál otthonunkban.

SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN

MI ALAPJÁN VÁLASSZUNK?

A választék mára olyan szintre fejlődött, hogy az egyedi nyílásméret, extra magasság vagy akár eltérő típusok, mint tolóajtó, csuklós ajtó vagy technikai ajtó esetén is könnyedén kivitelezhető az ízléses megjelenés.

A beltéri ajtók felületüket tekintve különböző változatokban elérhetők: dekorfóliás, CPL fóliás, furnér felületű, festett/mart felületű, fa vagy üveg. A különböző kivitelezési formák közül választhatunk falban futót vagy fal előtt futót is, utóbbival akár 8% hasznos teret nyerhetünk, ami jelentős előny a tér kihasználásában.

A csuklós ajtó beépítésével teret is zárhatunk el, különösen akkor, ha egy teljes ajtó lenne túlzottan helyigényes. Ezáltal az ajtólapok csak fele akkora helyet foglalnak el, hozzájárulva a praktikus és esztétikus térkihasználáshoz.

A beltéri ajtók kiválasztásakor figyelembe kell vennünk a falazat típusát és a helyiség funkcióját, beleértve az általunk kívánt hanghatásokat is. A belső szerkezet kiválasztása is fontos szempont, és szakértőink segítségével optimális döntést hozhatunk.

Hozzánk látogató ügyfeleink több százféle ajtómodell közül választhatnak, beleértve az intarziás, fémintarziás, üveges, síküveges, mart vagy plattolt, valamint vázkeretes beltéri ajtókat is.

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje díjmentes ajánlatunkat!